background image


Client: School
Contract Sum: £50k
Completion: 2007

A great looking, well-loved Victorian school on a steeply sloping site (1 in 5 in places) with surrounding bleak tarmac playground and frequent out of hours vandalism.

• Add colour and play value. Distributed improvements over the whole site as ‘a string of pearls’
• Volcanic purple mounds and orange lava streams in soft play surfacing to interrupt a long steep slope
• Decking over old steep coal chute to form level quiet play area
• Raised seating around base of new trees looking over an amazing valley
• Raised performance ‘stage’ with flapping sail canopy
• Climbing holds on existing walls
• Shelters and benches within existing wall buttresses
• Inventive paint markings to link play zones, create game routes and journeys